קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת תפוחים חמאה

עוגת תפוחים חמאה
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם אבקת אפייה, תפוחים טעים זהוב, גרידת לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. - שזה לא ניתן לאילתור. עוגת תפוחים חמאה, עוגת תפוחים חמאה, ו עוגת תפוחים חמאה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ומכינים מחבת עוגה: מחממים תנור ל 191° (190°C). בנדיבות חמאה 8 או 9 אינץ '(23 ס "מ) מחבת עוגה עגולה עם 2 אינץ' (5 ס " מ) צדדים. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף וחמאה את החלק העליון של זה גם כן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מבשלים את פרוסות התפוח: ממיסים את החמאה במיקרוגל או על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
יוצקים 6 כפות (3 עוז או 90 מ " ל) של אותו לתוך קערה קטנה או כוס ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
מוסיפים את פרוסות התפוח ואת החמאה הנותרת למחבת גדולה ומבשלים על אש נמוכה בינונית, מערבבים מדי פעם, עד שהתפוחים רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום.
6
הפוך את הבלילה: בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה גדולה, לנצח את כל הביצים וחלמון ביצה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
זנים של פטריותזנים של פטריות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
מוסיפים 6 כפות חמאה מומסת, וניל, סוכר מגורען וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
8
מערבבים את תערובת הקמח ואת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
9
הבלילה כפית לתוך המחבת מוכן, להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
ב 375°f 30-35 דקות. העוגה נעשית כאשר היא השחמה, וכאשר אתה לוחץ לתוך הדף, הוא קופץ בחזרה. לאחר כ -20 דקות של אפייה או כך, אם החלק העליון מקבל השחמה היטב, אוהל העוגה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב במחבת במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הפוך את העוגה על צלחת ולהרים את המחבת, ואז להפוך את העוגה שוב על המדף ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "