עוגת תפוחים טרייה
עוגת תפוחים טרי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, סוכר, ציפוי גבינת שמנת, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים טרייה, עוגת תפוחים טרייה, ו עוגת תפוחים טרייה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז אחד 10 מחבת צינור אינץ'.
הכה יחד את השמן, ביצים, וניל וסוכר.
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
מוסיפים לתערובת ביצים; מערבבים תפוחים, אגוזים וצימוקים.
יוצקים למחבת מוכנה ואופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות או עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב וכפור עם ציפוי גבינת שמנת.
מפזרים העליון עם 1/4 כוס בסדר קצוץ אגוזים.