קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים טריים

עוגת תפוחים טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוח טרי תבלינים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 731 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפורן טחון, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תבלינים בטטה עם ג'ינג'ר טרי & ציפוי פקאן, עוגת ספייס תפוחים, ו עוגת ספייס תפוחים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים תפוחים, מים ו 2 כפות של הסוכר בסיר. לבשל, מכוסה, מעל חום בינוני עד מכרז. בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר תערובת תפוח מחום והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
4
בקערה גדולה שמנת החמאה עם 2-1/2 כוסות סוכר לבן הנותרים. הכה את הביצים, ולאחר מכן את תערובת התפוחים (כולל הנוזל).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
לשימור,לשימור,
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח חיטה, סודה לשתיה, מלח, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון וציפורן טחון יחד. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת התפוח עד רק רטוב ביסודיות. מערבבים בצימוקים. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 קופסא של 3.4 Oz של אינסטנט פודינג בננה מיקס1 קופסא של 3.4 Oz של אינסטנט פודינג בננה מיקס
קינמון טחוןקינמון טחון
ציפורן קרקעציפורן קרקע
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לשימור,לשימור,
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 שעה ו 30 דקות או עד בדיקות עוגה נעשה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
תן לעוגה להתקרר. בערך 20 עד 24 מנות.