עוגת תפוחים טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוח טרי תבלינים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 731 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפורן טחון, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תבלינים בטטה עם ג'ינג'ר טרי & ציפוי פקאן, עוגת ספייס תפוחים, ו עוגת ספייס תפוחים.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ ' אחד.
מניחים תפוחים, מים ו 2 כפות של הסוכר בסיר. לבשל, מכוסה, מעל חום בינוני עד מכרז. בערך 5 עד 10 דקות.
הסר תערובת תפוח מחום והנח בצד.
בקערה גדולה שמנת החמאה עם 2-1/2 כוסות סוכר לבן הנותרים. הכה את הביצים, ולאחר מכן את תערובת התפוחים (כולל הנוזל).
מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח חיטה, סודה לשתיה, מלח, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון וציפורן טחון יחד. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת התפוח עד רק רטוב ביסודיות. מערבבים בצימוקים. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 שעה ו 30 דקות או עד בדיקות עוגה נעשה.
תן לעוגה להתקרר. בערך 20 עד 24 מנות.