עוגת תפוחים לחה
עוגת תפוחים לחה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 325 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם רסק תפוחים, קמח, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת תפוחים לחה, סופר לח עוגת תפוחים, ו עוגת תבלינים תפוחים דלת שומן.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, המלח והקינמון. בקערה אחרת, היכו ביצים עד קצף.
מוסיפים רסק תפוחים, שמן ווניל; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים לתערובת קמח; מערבבים היטב. מקפלים פנימה תפוחים ופקאן.
יוצקים לתוך 13-ב. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. בסיר קטן, ממיסים חמאה.
מוסיפים את הסוכר החום, החלב והווניל. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.