עוגת תפוחים עם קרום צ'דר
מתכון עוגת תפוחים עם קרום צ'דר מוכן בסביבות 5 שעות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קיצור ירקות, תפוחים גלניים, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פשטידת תפוחי צ'דר, עוגת תפוחים עם קרום צ'דר, ו עוגת תפוחים עם קרום צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, מלח וגבינה בקערה גדולה (או דופק במעבד מזון).
מוסיפים חמאה וקיצור ומתמזגים עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
טפטוף 6 כפות מי קרח באופן שווה על תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק) עד משולב.
לסחוט קומץ קטן: אם הבצק אינו מחזיק מעמד, להוסיף עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד משולב. לא overwork בצק או מאפה יהיה קשה.
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק לשניים, ולאחר מכן ליצור כל חצי לדיסק 5 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
שים גיליון אפייה גדול מרופד בנייר כסף באמצע התנור וחימום מראש לתנור ל 450 ° F.
לקלף תפוחים הליבה, ולאחר מכן לחתוך 1/4 אינץ ' עבה. לזרוק תפוחים עם סוכר, קמח, מיץ לימון, ומלח עד מצופה באופן שווה.
מרדדים חתיכת 1 של בצק (לשמור על דיסק שנותר מקורר) על משטח מקורנן קלות עם סיכה מתגלגלת קל לתוך סיבוב 13 אינץ'. מתאים לצלחת פאי 9 אינץ'.
מרדדים את פיסת בצק שנותרה לסיבוב 11 אינץ'.
העברה מילוי פגז. נקודה עם חמאה, ואז לכסות עם עגול מאפה. קצוות לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג.לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום, ולאחר מכן לקפל תחת. מברשת קלה קרום העליון עם חלב, ולאחר מכן לחתוך 5 (1 אינץ ' ארוך) פתחי אוורור.
אופים על גיליון אפייה חם 20 דקות. להפחית את התנור ל 191° ואופים עד הקרום הוא זהוב-חום ומילוי מבעבע, כ 40 דקות יותר. קריר לחום או בטמפרטורת החדר, 2 עד 3 שעות.
הבצק יכול להיות מקורר עד 2 ימים או קפוא עד 3 חודשים.