תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט תפוח צרפתי. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 390 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את גלידת ונילן, תפוחים טעימים זהובים, בצק עלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוגת תפוחים צרפתית, עוגת תפוחים צרפתית, ו עוגת תפוחים צרפתית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
על משטח מקומח קל לגלגל בצק לתוך סיבוב 13 אינץ 'ולהתאים אותו לתוך פח 10 אינץ' טארט עם שפה מחורצת נשלפת, זמירה עודף. מסדרים את התפוחים באופן דקורטיבי על קונכיה, חופפים אותם.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובה
לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
4
מפזרים את הסוכר על גבי התפוחים, למעלה עם פרוסות חמאה ואופים באמצע התנור במשך 45 דקות או עד שהקרום מבושל דרך התפוחים הם זהובים.