עוטפת חסה מנגו עוף
אם יש לך שמן שומשום, שמן בישול, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף, אורז ומנגו בעטיפות חסה, עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים, ו חסילונים ועטיפות חסה מנגו.
הוראות
מניחים את עוף הקרקע, רוטב סויה, ו קורנפלור בקערה גדולה.
פטריות shiitake Sauté ובצל ירוק:
מחממים ווק או מחבת sauté גדולה על חום בינוני. ברגע שהמחבת חמה, להוסיף את השמן.
מוסיפים את הבצל הירוק ואת shiitakes פרוס.
להוסיף תערובת עוף: להגדיל את החום גבוה, ולהוסיף את עוף הקרקע, רוטב סויה, תערובת קורנפלור. השתמש בכף עץ כדי לשבור את העוף הקרקע להפיץ סביב המחבת. מערבבים ומטגנים בדרך זו במשך 5 עד 7 דקות עד העוף מבושל דרך.
מוסיפים את חומץ האורז המנוסה, שמן שומשום ומנגו קצוץ.
הסר מהחום. התאם תבלינים (חומץ אורז, שמן שומשום, רוטב סויה) לפי הטעם.
לגרוף כפיות לתוך הכוסות שנוצרו על ידי עלי החסה לשרת.
אפשרויות-מערבבים בכפית קטנה של רוטב צ 'ילי, או להוסיף כמה פתיתי פלפל צ' ילי לשמן כפי שהוא מתחמם. למעלה עם עלי כוסברה טריים. ניסוי עם בשרים אחרים כגון כבש, טורקיה, בשר בקר, או חזיר. נסה subbing את המנגו עם פרוסות תפוז מנדרין.