אם יש לכם שומשום, פלפל, קורנפלור וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים, עוטפת חסה עוף, ו עוטפת חסה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את חמשת המרכיבים הראשונים לתוך קערה קטנה לטאטא יחד.
2
יוצקים תערובת על העוף ומערבבים יחד. הניחו בצד ואפשרו לעוף להשרות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את כל החומרים עבור רוטב בישול לתוך קערה קטנה לטאטא יחד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים 2 כפות שמן למחבת גדולה מעל חום גבוה. עוף מטוגן במשך 6 עד 8 דקות או עד חצי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר ממחבת ולהניח בצד.
6
יוצקים את השמן הנותר לתוך אותה מחבת ומניחים על אש גבוהה. מטגנים את הג ' ינג ' ר, שום פטריות שיטאקה במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את נבטי הבמבוק ואת ערמוני מים וחתיכים במשך 3 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים עוף בחזרה למחבת; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
יוצקים את רוטב הבישול על התערובת ומערבבים יחד. מנמיכים את החום בינוני ולאפשר לתערובת להתעבות, 2 עד 4 דקות. מערבבים את הבצל הירוק. להתאים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר מהחום ולאפשר תערובת עוף להתקרר מעט, על 5 דקות. למעלה עם קמצוץ בצל ירוק וזרע שומשום ומגישים חם עם כוסות חסה פריכות.