אם יש לך מלח, פרמזן, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוף Tetrazzini, 2-For-1 עוף Tetrazzini, ו עוף Tetrazzini (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מורחים 1 כף חמאה על 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה. להמיס 1 כף כל חמאה ושמן במחבת גדולה עמוקה nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מפזרים את העוף עם 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
5
מוסיפים את העוף למחבת החמה ומבשלים עד הזהב החיוור ורק מבושל דרך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מעבירים את העוף לצלחת כדי להתקרר מעט. לגרוס בגסות את העוף לחתיכות בגודל ביס לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
בינתיים, מוסיפים 1 כף כל חמאה ושמן לאותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את הפטריות וטובלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהנוזל מהפטריות מתאדה והפטריות הופכות לזהב חיוור, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
9
מוסיף את הבצל, שום, קורנית, ו לטגן עד הבצל הוא שקוף, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
טימין
10
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מתאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
11
מעבירים את תערובת הפטרייה לקערה עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
להמיס 3 יותר כפות חמאה באותו מחבת על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים את הקמח ומקציפים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
לטאטא את החלב, שמנת, מרק, אגוז מוסקט, הנותרים 1 3/4 כפיות מלח, הנותרים 3/4 כפית פלפל. תגביר את החום לגבוה. מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים, חשוף, עד הרוטב מתעבה מעט, לטאטא לעתים קרובות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
פלפל
מרק
קרם
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
16
מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים עד שהוא רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, כ 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לינגוויני
17
ניקוז.
18
מוסיפים את הלינגוויני, הרוטב, האפונה והפטרוזיליה לתערובת העוף. זרוק עד שהרוטב יצפה את הפסטה והתערובת מעורבבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
לינגוויני
עוף שלם
פטרוזיליה
פסטה
רוטב
אפונה
19
מעבירים את תערובת הפסטה לתבנית האפייה המוכנה. מערבבים את הגבינה ופירורי הלחם בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
גבינה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
20
מפזרים את תערובת הגבינה על הפסטה. נקודה עם 3 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גבינה
פסטה
21
אופים, חשוף, עד חום זהוב על גבי ואת בועות הרוטב, על 25 דקות.