קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

עוף איטלקי

עוף איטלקי
עוף איטלקי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם עגבניות שרי, חצאי חזה עוף, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה טוב. נסו עוף Agrodolce (עוף איטלקי חמוץ מתוק), עוף איטלקי, ו העוף האיטלקי הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עוף העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
במחבת מחבת או מחבת, שום טחון בשמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים בשר חזה פרוס, וחום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
להפחית את החום לנמוך.
5
מוסיפים יין, מכסים ומבשלים במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיף זיתים, ולתת להתבשל במשך 10 דקות יותר. כאשר מוכן לשרת, להוסיף עגבניות שרי במשך דקה או שתיים. הם לא צריכים לקבל רגשני או לפצל פתוח, רק להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
7
מגישים באופן מיידי.