עוף איטלקי
עוף איטלקי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם עגבניות שרי, חצאי חזה עוף, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה טוב. נסו עוף Agrodolce (עוף איטלקי חמוץ מתוק), עוף איטלקי, ו העוף האיטלקי הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מחבת או מחבת, שום טחון בשמן זית על אש בינונית.
מוסיפים בשר חזה פרוס, וחום.
מוסיפים יין, מכסים ומבשלים במשך 35 דקות.
מוסיף זיתים, ולתת להתבשל במשך 10 דקות יותר. כאשר מוכן לשרת, להוסיף עגבניות שרי במשך דקה או שתיים. הם לא צריכים לקבל רגשני או לפצל פתוח, רק להתחמם.