עוף איטלקי פריך & פולנטה
אם יש לכם שן שום, פרמזן, חזה עוף על העור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: עוף צלוי איטלקי עם פולנטה, רטטוי עם נקניק עוף איטלקי חריף ופולנטה שמנת, ו תפוח-Cranberry Crisp with Polenta Streusel Topping.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
באמצעות האצבעות שלך, בערך לשבור את הפולנטה לחתיכות קטנות ולפזר בתחתית פח קלייה קטן. טיפ בפרמזן ומערבבים. לשבת על חזה עוף, עגבניות שרי, רוזמרין ושום על גבי פולנטה, טפטוף עם שמן זית, ואז עונה לפי הטעם.
צולים 25 דקות עד שעור העוף פריך וזהוב, והפולנטה והגבינה הופכים פריך מסביב לקצוות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור קריספ. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "