עוף אלפרדו ממולא
המתכון ממולא עוף אלפרדו מוכן תוך כ 35 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך גבינת פרמזן, חזה עוף עור עצמות, עגבניות שזיף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף אלפרדו ממולאים פגזים, עוף אלפרדו ממולא לחם צרפתי, ו עוף ברוקולי אלפרדו ממולאים פגזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו לשטח עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך. תניח בצד.
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 10 דקות או עד שזה מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז ולהניח בצד.
הכן רוטב אלפרדו על פי הוראות החבילה; להפריש.
מערבבים מוצרלה גרוסה וגבינות פרמזן.
מערבבים יחד נקניק, תרד, גבינת ריקוטה, ותערובת גבינת מוצרלה 1/2 כוס. תערובת כפית באופן שווה במרכז של כל חזה עוף, ולהפשיל, אופנה ג ' לירול. מסדרים לחמניות עוף, צד התפר למטה, בתבנית אפייה משומנת קלות 2 ליטר.
יוצקים רוטב אלפרדו על עוף, ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 1 1/2 כוסות תערובת גבינת מוצרלה.
אופים ב 350 במשך 50 דקות עד 1 שעה או עד העוף נעשה.
חותכים לחמניות עוף לפרוסות.
מגישים עם רוטב; מפזרים באופן שווה עם עגבניות חתוכות לקוביות רק לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו תערובת רוטב שמנת מקורמיק שום אלפרדו פסטה.