קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

עוף אלפרדו ממולא

עוף אלפרדו ממולא
המתכון ממולא עוף אלפרדו מוכן תוך כ 35 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך גבינת פרמזן, חזה עוף עור עצמות, עגבניות שזיף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף אלפרדו ממולאים פגזים, עוף אלפרדו ממולא לחם צרפתי, ו עוף ברוקולי אלפרדו ממולאים פגזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו לשטח עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
2
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 10 דקות או עד שזה מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הכן רוטב אלפרדו על פי הוראות החבילה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
4
מערבבים מוצרלה גרוסה וגבינות פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
5
מערבבים יחד נקניק, תרד, גבינת ריקוטה, ותערובת גבינת מוצרלה 1/2 כוס. תערובת כפית באופן שווה במרכז של כל חזה עוף, ולהפשיל, אופנה ג ' לירול. מסדרים לחמניות עוף, צד התפר למטה, בתבנית אפייה משומנת קלות 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
לפי עוגהלפי עוגה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
יוצקים רוטב אלפרדו על עוף, ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 1 1/2 כוסות תערובת גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
אופים ב 350 במשך 50 דקות עד 1 שעה או עד העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו לעמוד 10 דקות.
9
חותכים לחמניות עוף לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מגישים עם רוטב; מפזרים באופן שווה עם עגבניות חתוכות לקוביות רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו תערובת רוטב שמנת מקורמיק שום אלפרדו פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.