קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בבייקון

עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בבייקון
עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בייקון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחים גברת, מרז'ורם בתוספת 2 כפיות מרג' ורם, פלפל, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף אפוי ותפוחי גברת עטופים בבייקון, מטבלי פונדו: עוף עטוף בבייקון עם תרד, ירקות ותפוחים חלוקים, ו בייקון אפוי בתנור עטוף מכרזי עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מבשלים בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, מתהפך פעם אחת, עד הקצוות משחימים קלות אבל בייקון הוא עדיין גמיש (זה ימשיך לבשל בתנור), 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
העברת מגבות נייר לניקוז, הזמנת שומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בעוד בייקון מבשל, הליבה תפוחים, אם תרצה, מלמטה, עם קצה מחודד של מקלף ירקות או סכין קילוף, משאיר גבעולים שלמים. לעטוף פרוסת בייקון סביב כל אחד 8 תפוחים, הבטחת קצוות של בייקון על ידי פירסינג עם גזע או באמצעות חצי מפרט עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מברשת 3 ליטר (13 על ידי 9 אינץ') צלחת אפייה רדודה עם קצת שומן בייקון, ולאחר מכן להוסיף תפוחים כדי צלחת ואופים, חשוף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, לטפוח עוף יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מחממים שומן בייקון במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל עוף, מתהפך פעם אחת, עד השחמה, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
העברת עוף עם מלקחיים לתבנית אפייה, סידור מחדש של כמה תפוחים, כך עוף מתאים בתחתית המנה, ואופים, חשוף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
בעוד עוף אופה, לשפוך את השומן ממחבת ולהוסיף סיידר, חומץ, וזרעי מרז ' ורם למחבת. מרתיחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת בחצי( כ 3/4 כוס), כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
מוסיפים חמאה ומרז ' ורם קצוץ לרוטב, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
יוצקים רוטב על עוף ותפוחים וממשיכים לאפות, לחשוף, עד שהעוף מבושל דרך ותפוחים רכים, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®