עוף אפוי יין סלרי
עוף אפוי יין סלרי הוא מתכון ללא גלוטן עם 4 מנות. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-14 גרם שומן. מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, סלרי, אבקת שום ופפריקה. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 43%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוף אפוי יין ועשבי תיבול, עוף אפוי במרינדת יין לבן וירכי עוף אפויות ביין אדום.
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מחממים 1 כף חמאה במחבת קטנה על אש בינונית. מבשלים פטריות בחמאה עד לריכוך.
בקערה גדולה מערבבים את הפטריות, המרק, הסלרי, השמנת החמוצה, הפלפל והיין.
מעבירים לתבנית אפייה בגודל 9X13 אינץ'. למעלה עם חזה העוף. מתבלים בפפריקה, אבקת שום ופלפל. מעל כל חזה 1/2 כפית חמאה.
מכסים ואופים שעה אחת בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף כבר לא ורוד והמיצים צלולים.