עוף באפלו חם, כריך בייקון וגבינה
עוף באפלו חם, בייקון, וכריך גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 769 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 117 אוהדים. לכו לחנות ותביאו פלפלים קלויים, גבינת פפרג'ק, בשר מעוף צלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. וזה די טוב. נסו כריך גבינה בגריל של מרי עם עוף באפלו חריף, פלפל ג'ק וגבינה כחולה, עוף באפלו וכריך גבינה בגריל, ו עוף באפלו טוסט גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד להשחמה שווה.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מערבבים את המיונז, שמנת חמוצה, ורוטב חם בקערה קטנה.
מורחים את שני חצאי הלחם בתערובת המיונז.
מניחים עוף על החצי התחתון של הלחם; בייקון שכבה וגבינה על גבי עוף. מקפלים את החצי העליון של הלחם על החלק התחתון, לעטוף בנייר כסף.
אופים במשך 20 עד 25 דקות.
מוסיפים שכבה של פרוסות פלפל אדום על גבי בייקון וגבינה, אם תרצה בכך.