עוף באפלו עוטפת פילו
. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, בצק פילו, רוטב פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: פילו עוף באפלו רולס, פילו עוף באפלו רולס, ו פילו Turnovers עוף באפלו מואר.
הוראות
מערבבים עוף ורוטב חריף 1/4 כוס בצלחת רדודה; להשרות במקרר במשך 1 שעה. משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים סדינים פילו על משטח העבודה; לכסות עם מגבת לחה כדי לשמור על ייבוש החוצה.
חום 1 כף שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני.
הסר עוף ברוטב חם; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את העוף בשמן עד המיצים לרוץ ברור, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מערבבים את העוף הגרוס, נשאר 1/2 כוס רוטב חם, חומץ, וגבינת שמנת בקערה גדולה. מערבבים עד שמנת. אפשר תערובת להתקרר, על 5 דקות.
הסר 1 גיליון פילו מן הערימה; לקפל במחצית לאורכו.
מניחים 2 כפות ערמות של תערובת העוף בתחתית פילו מקופל, על 1 אינץ ' מלמטה. מקפלים התחתון של פילו על מילוי, לקפל בכל צד, לגלגל לעטוף לסוף גיליון פילו. חזור עם שאריות סדינים פילו ותערובת עוף.
מניחים לחמניות פילו בתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פילו הוא חום ומתקלף, 20 עד 25 דקות.