עוף בבישול איטי קארי
עוף בבישול איטי קארי היא מנה עיקרית הודית. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 ומחירו 3.55$ למנה . מנה אחת מכילה 954 קלוריות , 68 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . גשו לסופר וקנו עמילן תירס, אורז, אורז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 51 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-50 דקות . עם ציון של 94% , המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קארי טלה בבישול איטי , קארי קופאט/קארי כדורי בשר וקארי קציצה (קופטה קארי) .
הוראות
מניחים את העוף, השעועית, הבצל והפלפל האדום ב-4-Qt. בישול איטי. בקערה קטנה מערבבים את הסלסה, אבקת הקארי, המלח והפלפל; יוצקים מעל.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-5 שעות או עד שהעוף רך. מערבבים פנימה שעועית ירוקה.
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים בהדרגה לבישול איטי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 30 דקות או עד שהרוטב מסמיך.
בסיר גדול מביאים מרק לרתיחה; מערבבים פנימה אורז. מכסים ומסירים מהאש.
מניחים לעמוד 5 דקות או עד שהנוזלים נספגים והאורז רך. מרפרף עם מזלג.