עוף בגריל בכוסברה עם עגבניות כבושות וסלסה אבוקדו
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף בגריל עם עגבניות כבושות וסלסה אבוקדו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 991 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם כוסברה, בצל ירוק, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו עוף בגריל עם סלסה עגבניות אבוקדו, עוף ברוזמרין בגריל עם עגבניות שמנמנות-סלסה אבוקדו, ו סלמון ליים וכוסברה עם תירס בגריל וסלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך סלסה: בקערה, לשלב עגבניות, צ ' ילי, בצל ירוק. בסיר בינוני על חום גבוה, להביא חומץ לרתיחה.
מוסיפים סוכר חום ומלח ומבשלים, ערבוב, עד מומס, על 1 דקה.
הסר מהחום. שים זנגביל, שום ותבלינים יבשים בקערה. בסיר בינוני אחר, מחממים שמן זית על חום בינוני-גבוה עד גלי.
מוסיפים תערובת זנגביל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 1 דקה.
הסר מהחום, מערבבים בחומץ מתובל, ושופכים על תערובת עגבניות.
בואו סלסה מגניב, ואז לכסות ולרגיע לפחות 1 שעה עד 4 שעות. בערך שעה לפני ההגשה, לחתוך אבוקדו ל3 / 4-ב. נתחים, להוסיף סלסה, ולהביא לטמפרטורת החדר.
הפוך עוף: בקערה גדולה, לשלב שמן זית, מיץ ליים, ותבלינים. להפוך עוף בתערובת למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, מסתובב מדי פעם, 30 עד 45 דקות.
מחממים גריל גבוה (450 עד 550). להרים עוף מן המרינדה (להשליך מרינדה) ועוף גריל, מכוסה, פונה לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד במרכז, 15 עד 20 דקות.
מעבירים עוף למגש וסלסה כפית על גבי, ושומרים חצי מהנוזל לשימוש נוסף (כגון רוטב לסלט).