קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

עוף בגריל בכוסברה עם עגבניות כבושות וסלסה אבוקדו

עוף בגריל בכוסברה עם עגבניות כבושות וסלסה אבוקדו
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף בגריל עם עגבניות כבושות וסלסה אבוקדו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 991 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם כוסברה, בצל ירוק, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו עוף בגריל עם סלסה עגבניות אבוקדו, עוף ברוזמרין בגריל עם עגבניות שמנמנות-סלסה אבוקדו, ו סלמון ליים וכוסברה עם תירס בגריל וסלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך סלסה: בקערה, לשלב עגבניות, צ ' ילי, בצל ירוק. בסיר בינוני על חום גבוה, להביא חומץ לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים סוכר חום ומלח ומבשלים, ערבוב, עד מומס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר מהחום. שים זנגביל, שום ותבלינים יבשים בקערה. בסיר בינוני אחר, מחממים שמן זית על חום בינוני-גבוה עד גלי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים תערובת זנגביל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5
הסר מהחום, מערבבים בחומץ מתובל, ושופכים על תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6
בואו סלסה מגניב, ואז לכסות ולרגיע לפחות 1 שעה עד 4 שעות. בערך שעה לפני ההגשה, לחתוך אבוקדו ל3 / 4-ב. נתחים, להוסיף סלסה, ולהביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
הפוך עוף: בקערה גדולה, לשלב שמן זית, מיץ ליים, ותבלינים. להפוך עוף בתערובת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, מסתובב מדי פעם, 30 עד 45 דקות.
9
מחממים גריל גבוה (450 עד 550). להרים עוף מן המרינדה (להשליך מרינדה) ועוף גריל, מכוסה, פונה לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד במרכז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
מעבירים עוף למגש וסלסה כפית על גבי, ושומרים חצי מהנוזל לשימוש נוסף (כגון רוטב לסלט).
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
Dientes De AjoDientes De Ajo

מרכיבים

2אבוקדו מוצק בשליםאבוקדו מוצק בשלים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות ביפסטיק, לרבעים וזרעיםעגבניות ביפסטיק, לרבעים וזרעים1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1אוראו ממולאים כפוליםקאייןקאיין4שרימפס וורידיםעוףעוף4חזה עוף חצאים עם עצם ועור (2 1/2 קילו. סה חזה עוף חצאים עם עצם ועור (2 1/2 קילו. סה " כ)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה4חתיכות טופי הית' ברזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון11 כף אורגנו מיובשרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק פרוס דקבצל ירוק פרוס דק11 כף אורגנו מיובשכמון טחוןכמון טחון2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאור ארוז או סוכר חום כההאור ארוז או סוכר חום כהה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי2חתיכות טופי הית' ברלתיבול בשרלתיבול בשר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי4שרימפס וורידיםסלסהסלסה2סראנו צ'יילס, פרוס דקסראנו צ'יילס, פרוס דק1חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."