קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

עוף בגריל עם ג'ינג'ר-בירה

עוף בגריל עם ג'ינג'ר-בירה
עוף בגריל עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 674 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו בצל, סוכר חום, מגורי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרינדה ג'ינג'ר תפוח עבור בירה מעושנת יכול עוף, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו עוף בגריל עם בריח-בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את העוף יבש לטפוח. לזרוק את הג ' ינג ' ר עם 2 כפות מלח 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מפזרים חצי מהתערובת על העוף; שומרים את השאר. מקררים את העוף, חשוף, לפחות שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1
יוצקים את הבירה זנגביל למחבת רחבה; לכסות ולהביא לרתיחה. לחשוף ולבשל מעל חום גבוה עד מופחת בחצי, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בירת זנגבילבירת זנגביל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום, להוסיף את שקיות התה ותלול 10 דקות; להשליך את שקיות התה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
3
מוסיפים את הבצל, העגבניות, החרדל, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום וקורנית. חזור לחום גבוה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד עבה, כ -50 דקות, באמצעות מחית תפוחי אדמה למחוץ את העגבניות במהלך 5 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
4
הסר את הקורנית. שים בצד חצי מהרוטב למנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
להביא את העוף לטמפרטורת החדר כ -30 דקות לפני צליה. מחממים גריל בינוני עם חום עקיף: על גריל פחם, בנק הגחלים לצד אחד; על גריל גז, לכבות מחצית המבערים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מברישים את העוף עם חלק מהחמאה ומפזרים קצת מתערובת הג ' ינג ' ר הקרקע הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
7
מניחים את העור בצד הקריר של הגריל; מכסים ומבשלים עד שהוא מתחיל בראונינג, על 18 דקות, צליעה עם חמאה יותר ומפזרים עם תערובת ג ' ינג ' ר הקרקע יותר באמצע.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מברישים את העוף עם שכבה עבה של רוטב. מכסים ומבשלים עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 160 מעלות F, על 20 דקות, צליעה עם רוטב יותר באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
מברישים את העוף עם יותר חמאה, ואז הופכים את צד העור למטה ומניחים בצד החם יותר של הגריל (מעל חום ישיר). קוק, חשוף, עד מסומן, על 2 דקות. סובב את העוף כדי להפוך את סימני גריל קרוס ולבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
העברה ללוח ולתת לנוח על 10 דקות. מתבלים במלח ומגישים עם הרוטב השמור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים