עוף בגריל עם ג'ינג'ר-בירה
עוף בגריל עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 674 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו בצל, סוכר חום, מגורי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרינדה ג'ינג'ר תפוח עבור בירה מעושנת יכול עוף, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו עוף בגריל עם בריח-בירה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף יבש לטפוח. לזרוק את הג ' ינג ' ר עם 2 כפות מלח 1 כפית פלפל.
מפזרים חצי מהתערובת על העוף; שומרים את השאר. מקררים את העוף, חשוף, לפחות שעתיים.
יוצקים את הבירה זנגביל למחבת רחבה; לכסות ולהביא לרתיחה. לחשוף ולבשל מעל חום גבוה עד מופחת בחצי, על 30 דקות.
הסר מהחום, להוסיף את שקיות התה ותלול 10 דקות; להשליך את שקיות התה.
מוסיפים את הבצל, העגבניות, החרדל, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום וקורנית. חזור לחום גבוה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד עבה, כ -50 דקות, באמצעות מחית תפוחי אדמה למחוץ את העגבניות במהלך 5 הדקות האחרונות.
הסר את הקורנית. שים בצד חצי מהרוטב למנה.
להביא את העוף לטמפרטורת החדר כ -30 דקות לפני צליה. מחממים גריל בינוני עם חום עקיף: על גריל פחם, בנק הגחלים לצד אחד; על גריל גז, לכבות מחצית המבערים.
מברישים את העוף עם חלק מהחמאה ומפזרים קצת מתערובת הג ' ינג ' ר הקרקע הנותרת.
מניחים את העור בצד הקריר של הגריל; מכסים ומבשלים עד שהוא מתחיל בראונינג, על 18 דקות, צליעה עם חמאה יותר ומפזרים עם תערובת ג ' ינג ' ר הקרקע יותר באמצע.
מברישים את העוף עם שכבה עבה של רוטב. מכסים ומבשלים עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 160 מעלות F, על 20 דקות, צליעה עם רוטב יותר באמצע.
מברישים את העוף עם יותר חמאה, ואז הופכים את צד העור למטה ומניחים בצד החם יותר של הגריל (מעל חום ישיר). קוק, חשוף, עד מסומן, על 2 דקות. סובב את העוף כדי להפוך את סימני גריל קרוס ולבשל 2 דקות יותר.
העברה ללוח ולתת לנוח על 10 דקות. מתבלים במלח ומגישים עם הרוטב השמור.