עוף בגריל עם שקדים ורוטב שום
עוף בגריל עם שקדים ורוטב שום נטול גלוטן,, חלב חינם, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 96 גרם חלבון 117 גרם של שומן, וסך הכל 1552 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיץ לימון, שמן זית, פלחי לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו עוף בשום-רוטב שקדים, עוף בשום-רוטב שקדים, ו עוף בגריל עם צ'ילי אוכמניות-רוטב שום (מתכונים דומים).
הוראות
לרוטב, להשרות את השעועית בכמות נדיבה של מים בן לילה.
באמצעות עופות sheers, לחתוך כל עוף לאורך עמוד השדרה ולהסיר כמה שיותר עמוד השדרה ככל האפשר. לחץ על התרנגולות עם האגרוף שלך כדי לשטח אותם מעט ולאחר מכן למקם אותם בצלחת זכוכית גדולה שתתאים במקרר.
מערבבים את מיץ לימון, שמן זית, אורגנו, יין, שום, בצל, וקצת מלח ופלפל בבלנדר ופרה כדי להפוך את הדבק.
מורחים את הדבק על העוף ומעסים אותו לתוך הבשר. מכסים את המנה ומקררים לפחות 2 שעות, או, רצוי, לילה.
למחרת, לנקז את השעועית, לשים אותם בסיר, ולהוסיף מספיק מים מתוקים כדי לכסות את השעועית על ידי כ 3 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים 10 דקות, ואז להפחית את החום, ומבשלים את השעועית עד רך לחלוטין, 1 עד 1 1/2 שעות.
שים את השעועית, השקדים, השום והחומץ במעבד מזון ותהליך למשחה חלקה. בהדרגה להוסיף את שמן זית ומיץ לימון דרך החור במכסה, עיבוד לרוטב עבה.
מוסיפים את שמן זרעי הפשתן ומתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
מחממים את broiler עד חם מאוד, להכין את הגריל, או מחממים את התנור ל 177°.
לנגב את המרינדה עודף מן העוף, ולאחר מכן לבשל מתחת לגריל, על האש או במחבת קלייה בתנור עד מבושל דרך, כ 45 דקות. מבחן על ידי פירסינג החלק העבה ביותר של הבשר עם סכין: כאשר העוף מבושל, המיצים יפעל ברור.
חותכים את התרנגולות לשניים, מפזרים את עשבי תיבול, ומגישים עם רוטב ופלחי לימון.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA