עוף בורבון
זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-30 דקות. נסו עוף בורבון פיקנטי (מינוס הוויסקי), עוגת שכבות בורבון עם גאנש בורבון וקרם חמאה שוקולד חלב, ו מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.2 בקערה קטנה לשלב את זנגביל, רוטב סויה, פתיתי בצל, סוכר, ויסקי ואבקת שום.3
מערבבים יחד ושופכים תערובת על עוף.4 כיסוי צלחת ומקום במקרר.5 במרינדה בין לילה.6 מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).7
הסר צלחת מהמקרר ולהסיר כיסוי.8
אופים בתנור שחומם מראש, מתבלים לעתים קרובות, במשך 1 1/2 שעות או עד העוף הוא השחמה היטב ומיצים לרוץ ברור.