עוף ביסקוויט סלסה
עוף ביסקוויט סלסה דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 886 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך בצק ביסקוויט, גבינת צ'דר, סלסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. נסו ביסקוויט בקר סלסה לאפות, ביסקוויט עוף, ו פשטידת עוף וביסקוויט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים חזה עוף, ומרתיחים עד מגורר בקלות, על 20 דקות.
מטגנים בצל בסיר בינוני עד רך.
הסר מהחום ומערבבים בסלסה, ולאחר מכן מערבבים בגבינה עד מומסת.
מוסיפים עוף ומערבבים הכל ביחד.
מגלגלים ביסקוויטים בנפרד, מוסיפים קצת מתערובת העוף לכל אחד; ואז מגלגלים, מאובטחים עם קיסמים ומניחים על גיליון עוגיות משומן קלות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 10 דקות, או עד ביסקוויטים זהובים וחמים.