עוף בירה מאחור
עוף בירה מאחור נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 68 גרם חלבון, 58 גרם שומן, ובסך הכל 867 קלוריות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו בירה, עוף, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם טעים מאוד ארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, בירה-בירה מלוחה-פחית עוף, ו גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון עבור מתכונים דומים.
הוראות
שוטפים ומסננים את העוף ומייבשים. מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ במלח המתובל ותיבול הבית. מקררים עד לבישול.
מכינים את גריל הפחמים. כשהגחלים חמות וזוהרות, דחפו אותן בזהירות לדפנות הגריל והשאירו חלל פתוח באמצע הגריל. פותחים את פחית הבירה ויוצקים כ-1/4 כוס. הכניסו את ענף הרוזמרין לפחית, ואז הניחו את פחית הבירה, תוך שמירה זקופה, לחלל האחורי של העוף. הניחו בזהירות את העוף, בעמידה על פחית הבירה, במרכז הגריל, והקפידו לא לשפוך את הבירה. מכסים את הגריל ומבשלים את העוף במשך כ 1 שעה, סיבוב העוף לפי הצורך. העוף נעשה כאשר המיץ פועל ברור כאשר פירסינג עם מזלג.
מוציאים בזהירות את פחית הבירה מהעוף בעזרת כפפות וזורקים את הפחית.
חותכים את העוף לחצאים או לרבעים.