המתכון עוף במיה נקניק גמביה מוכן בערך 2 שעות ו -45 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. במנה עיקרית זו יש 606 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני ציר עוף, מים, במיה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו נקניק אנדויל ועוף גאמבו עם במיה מטוגנת, מרק עוף ובמיה, ו מרק עוף ובמיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את המלח, פלפל שחור, Cajun תיבול, ואבקת שום, עם הקמח בשקית zip סוג 1 ליטר.לשטוף את חלקי העוף ולייבש היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מפזרים יותר תיבול Cajun ולאפשר לשבת במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.(אם אין לך שומן בייקון שימושי, להשתמש הפעם כדי להפוך את השומן מ 1/2 ק " ג של בייקון.).בסיר מנייה גדולה, על 12 ליטר, לחמם את שמן הזית ושומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סטייקים של ניו יורק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
שים את העוף לתוך השקית עם הקמח המנוסה ולנער את המעיל. זרוק את העוף לתוך המחבת וחום אותו עד מבחוץ הוא זהוב. לעשות את זה בשתי קבוצות במידת צורך. שמור את תערובת הקמח הנותרת בתיק.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את העוף ומוסיף את תערובת הקמח מהשקית לשמן. בחום נמוך, מערבבים היטב את הנביכה. אפשר לו להתבשל במשך 30-45 דקות, ערבוב ביסודיות כל 5-6 דקות או פחות. אל תאפשר לו לחרוך. עדיף לשמור על החום נמוך יותר, ומערבבים לעתים קרובות יותר ולקחת את הסכום המקסימלי של זמן ואז להסתכן בחריכה של רביכה אשר יעשה את זה מריר. התוצאה הסופית צריכה להיות משחה חלקה את הצבע של מהגוני, כמה גוונים כהים יותר חמאת בוטנים.בעוד זה בראונינג, קוצצים את הפלפלים, בצל וסלרי. טחון את השום. פרוס כל קישור של נקניק במחצית לאורכו, ואז שכב שטוח על הלוח לחתוך לפרוסות 3/8".כאשר רביכה הפכה חלקה ועשירה, להוסיף את הפלפלים, בצל, שום, סלרי ונקניק. מערבבים עד שהירקות נבולים והבצל שקוף. עד עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
דַק-
5
מוסיפים פחית אחת של עגבניות והנוזל שלהם ומערבבים היטב. המשך להוסיף את הקופסה השנייה של עגבניות, המניה והמים לאט, ערבוב היטב בין כל תוספת כדי למנוע גושים. מביאים לרתיחה. להחזיר את העוף לסיר ולאפשר להתבשל עד שהעוף נופל מהעצם, כ -40 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר את העוף ולהניח בצד כדי להתקרר כך הבשר ניתן להסיר מן העצמות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
7
מוסיפים את הבמיה הפרוסה, הקורנית והאורז. אפשר לבשל על אש נמוכה במשך 40 דקות או עד שהאורז נעשה.התאם את התבלינים עם מלח, פלפל וקיין.
Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.