קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

עוף בפרמזן ברוטב פסטה עם יין אדום

עוף בפרמזן ברוטב פסטה עם יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פרמזן עוף עם רוטב פסטה יין אדום. במנה עיקרית זו יש 503 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. אם יש לכם פלפל, יין, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסטה עוף במחבת אחת עם רוטב יין שרדונה, עוף ופסטאן ברוטב שום יין לבן, ו פסטת עוף יוונית בסיר אחד עם רוטב יין פטה שמנת.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בזמן שפסטה מבשלת, משלבים פירורי לחם ותיבול בצלחת רדודה. לטבול עוף ביצה לבן; מפזרים 1/4 כפית פלפל שחור ומלח, לדלות פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גויה סאזוןגויה סאזון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
הוסף עוף; לבשל 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הסר עוף מהמחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
הוסף 1/4 הנותרים כפית פלפל שחור, פלפל אדום, ויין למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים רוטב פסטה; מבשלים 1 דקה או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
8
מסדרים עוף מעל רוטב; מעל כל שד חצי עם כפית של רוטב, ומפזרים גבינות. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מגישים עוף ורוטב על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
11
מקשטים עם בזיליקום, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.