עוף בקארי אדום תאילנדי קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף קוקוס אדום תאילנדי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שום, פלחי לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קארי אדום תאילנדי עם ירקות, קארי קוקוס תאילנדי עם עוף, ו עוף קארי קוקוס תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יוגורט, מרק עוף, משחת קארי, gingerroot ושום עד מעורבב היטב. תניח בצד.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מבשלים 3 עד 4 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז.
מוסיפים חמאת בוטנים; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד העוף מצופה היטב.
להפחית את החום בינוני; מערבבים תרמילי אפונה ופלפל. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים בתערובת יוגורט; לבשל 1 עד 2 דקות יותר או עד מחומם היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים כוסברה, ומגישים עם פלחי לימון.