עוף ברביקיו קרם חרדל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל חרדל קרם ברביקיו עוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פפריקה, אבקת שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: עוף צ'דר מנגל, המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, ו עוף ברוטב שמנת חרדל.
הוראות
לטאטא שמן זית, אבקת בצל, מלח ים, פפריקה, אבקת שום, ופלפל שחור יחד בקערה כדי להפוך את המרינדה.
יוצקים מרינדה על העוף. להשרות במקרר לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מקציפים חרדל דיז ' ון, שמנת כבדה, רוטב ברביקיו, רוזמרין, ושום יחד בקערה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הבייקון במחבת עד השחמה, על 2 דקות לכל צד.
הסר בייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת, הזמנת טפטוף בייקון במחבת.
הסר עוף מן המרינדה, רועד כדי להסיר כל לחות עודפת. תשליך את המרינדה.
מבשלים את העוף בטפטפי בייקון עד השחמה, כ 3 דקות לכל צד.
מברישים את רוטב החרדל על שני צדי העוף; מבשלים עוד 2 דקות לכל צד.
יוצקים כמחצית היין הלבן על העוף; מאפשרים לתערובת להתבשל עד שהיין מפחית, כ -10 דקות.
הסר עוף לתבנית אפייה; למעלה עם בייקון ויין לבן שנותר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
הסר מהתנור ולאפשר לנוח על 5 דקות לפני חיתוך לשרת.