עוף ברוטב מנדרינה
עוף מוקפץ מנדרינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 283 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, פרחי ברוקולי, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לערבב מיץ, רוטב סויה קורנפלור עד עמילן תירס הוא מומס; להפריש.
ב ווק 12 אינץ ' או מחבת nonstick, שמן חום על חום בינוני גבוה. מבשלים עוף בשמן 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד במרכז.
להוסיף גזר; לבשל 2 עד 3 דקות.
מוסיפים ברוקולי, פטריות, ערמוני מים ומים; מבשלים 3 עד 4 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
להפחית את החום לנמוך. מערבבים תערובת מיץ, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת עוף. מבשלים ומערבבים 1 דקה או עד הרוטב הוא מעובה מעט.
מפזרים מנות בודדות עם 1 כף כוסברה.