עוף ברוטב צדפות
עוף ברוטב צדפות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך ירכיים עוף, שום, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . נסו עוף ברוטב צדפות, רוטב צדפות מזוגגות עוף בגריל, ו עוף מטוגן עם פטריות ורוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים ירכיים עוף בתבנית אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ -25 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית לשלב את רוטב צדפות, שום, סוכר ומים.
מערבבים יחד וטועמים את הרוטב; אם זה לא מתוק מספיק, מוסיפים סוכר לפי הטעם.
לאחר העוף אפוי במשך 25 דקות, יוצקים רוטב על זה ואופים במשך 20 דקות נוספות, או עד העוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.