עוף ברוטב דלעת-אנצ'ו שומה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 547 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.31 דולר למנה. אם יש לכם מלח כשר, מקל קינמון, טורטיות תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הציון הזה די טוב. נסו עוף בגריל פיקנטי עם רוטב שומה דלעת שמנת, צ'ילי בקר עם אנצ' ו, שומה וכמון, ו תבשיל לחם תירס ודלורית, פטריות ושומה אנצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
בסיר בינוני שלבו 6 כוסות מים, מלח, סוכר, עלה דפנה, מקל קינמון, גרגירי פלפל וציפורן. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב עדין. לאחר שהסוכר והמלח מומסים, מסירים מהאש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את העוף, ומקררים, מכוסים, לפחות 2 שעות או לילה. הביאו את 2 כוסות המים הנותרות לרתיחה בסיר קטן על אש גבוהה. בקערה חסינת חום בינונית מוסיפים את צ 'ילי האנצ' ו ומכסים במים הרותחים. שקלו עם צלחת כך שהפלפלים יישארו מתחת למים ותנו להם להשרות למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ויניגרט ורז'וס
5
מוציאים וזורקים את הגבעולים כשהפלפלים התרככו.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. על מגש גיליון זורקים את הג ' לפנוס, הבצל, העגבניות, השום והכמון עם 2 כפות שמן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד לקבלת קרמל יפה עם צבע טוב, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוסיפים את גרעיני הדלעת למחבת יבשה וחמה על אש גבוהה. מערבבים לעתים קרובות, עד שהזרעים מזהיבים ומתחילים לצוץ.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מעבירים למעבד מזון יחד עם ירקות קלויים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
9
מוסיפים למעבד את הצ 'ילי הספוג, כ -2 כפות נוזל השריית צ' ילי, עלי הכוסברה ושאר 2 כפות שמן הזית. פירה עד לקבלת תערובת חלקה. טועמים ומתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
יוצקים פנימה את רוטב השומה ואופים, מכוסה, עד שהעוף מבושל, בערך 55 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מוציאים מהתנור ומעבירים את העוף לקרש חיתוך להתקררות. כאשר מגניב למגע, לגרוס את העוף ולהוסיף אותו בחזרה לרוטב. כף את השומה לטורטיות תירס והגיש עם טריזי ליים, פרוסות אבוקדו, חסה מגורדת, בצל אדום וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדו
טורטיה תירס
סיד טריז
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')