עוף ג'ינג'ר לימון
עוף ג'ינג'ר לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, צבע מזון, לערבב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוף ג'ינג'ר לימון, מרק עוף ג'ינג'ר לימון, ו לימון ג'ינג'ר עוף מוקפץ ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
בקערה רדודה, מערבבים תערובת ביסקוויק, פירורי לחם, קליפת לימון ו gingerroot.
יוצקים 1/2 כוס מים לתוך עוד קערה רדודה. לטבול עוף במים, ואז מעיל עם תערובת ביסקוויק.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני. לבשל עוף בשמן 8 עד 10 דקות, הופך פעם אחת, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (170°F).
בינתיים, בסיר 1 ליטר, לערבב מיץ לימון, 1/4 כוס מים, סוכר, קורנפלור, gingerroot וצבע מזון. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מבעבע.