עוף ג'ינג'ר עלומה
עוף ג'ינג'ר עלומה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצאי חזה עוף, מים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. מתכונים דומים: עוף ג'ינג'ר עלומה, ג'ינג'ר לימון עוף עלומה, ו עוף עלום עם בוק צ'וי במרק זנגביל.
הוראות
מערבבים עוף ומים בסיר גדול. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד העוף נעשה.
חותכים עוף לפרוסות דקות; מניחים פרוסות בצלחת רדודה.
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה במחבת nonstick מצופה ספריי בישול.
מוסיפים בצל ירוק קצוץ וג ' ינג ' ר; לטגן 30 שניות.
מוסיפים ממתיק, שרי ורוטב סויה למחבת; מביאים לרתיחה. להרתיח 1 דקה.
יוצקים תערובת רוטב סויה על עוף. מכסים ומקררים ביסודיות. אם תרצה, תערובת עוף בכפית באופן שווה על גבי צלחות סלט חסה מרופדת בודדים, ומקשטים עם בצל ירוק.