עוף גויאבה מתוק בגריל
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם מלח, מיץ ליים, garnishes: חצי לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו כנפי עוף בגריל ברוטב מנגו גויאבה סויה, גויאבה שיפון קאפקייקס מקלחת התינוק: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה, ו גבינת גויאבה (גויאבה פסטלילוס) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל עוף שלם לשניים, ולהניח בצד.
מערבבים יחד כמון, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מערבבים 4 כפיות תערובת כמון, שמן זית, מיץ ליים, ושום בצלחת רדודה או שקית מקפיא פלסטיק גדולה zip-top; שמורת הנותרים תערובת כמון.
הוסף עוף לצלחת או שקית; כיסוי או חותם, וצינה 8 שעות או עד 24 שעות, מפנה מדי פעם.
אור צד אחד של גריל, חימום לחום גבוה (400 כדי 500); להשאיר את הצד השני unlit.
הסר עוף מן המרינדה, השלכת המרינדה. להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף תערובת כמון שמורה על עוף. סדר, צד העור למעלה, על צד unlit של גריל, גריל, מכוסה מכסה גריל, 40 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך ואת השד רושם 15
עוף מברשת עם זיגוג גויאבה. גריל, מכוסה במכסה גריל, 30 דקות נוספות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 180 ו החלק העבה ביותר של רישומי השד 170, צחצוח כל 10 דקות עם זיגוג.
חותכים חצאי עוף במחצית בין השד והירך כדי להפוך 8 חתיכות הגשה בגודל.
* תחליף 4 עצם ב, עור-על חזה עוף 4 רבעי רגל עוף, אם תרצה בכך.