עוף דיז'ון דבש, סלט תפוחי אדמה חם
עוף דיז'ון דבש, סלט תפוחי אדמה חם עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 508 גרם של שומן, וסך הכל 4871 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, בצל, שמן זרעי ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סלט תפוחי אדמה חם-עגבניות עם ויניגרט Dijon, סלט תפוחי אדמה דיז'ון חם עם שעועית ירוקה, ו דבש-סלט תפוחי אדמה דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ההלבשה: במעבד מזון, מערבבים את החומץ, הדמיות בייקון וחרדל.
מערבבים היטב, ואז לאט לטפטף בשמן עד היטב emulsified. טעם ועונה.
עבור העוף: מחממים את השמן בסיר גדול, כבד או טיגון עמוק ל 350 מעלות F. בקערה, למזג את חרדל דבש, חלב וביצים. לאחר מכן, מפזרים את השדיים עם מלח ופלפל. ואז לזרוק את הקמח, ואז הביצה לשטוף ולבסוף ציפוי כל שד היטב עם פירורי הלחם. חזור על התהליך עם כל שד. מטגנים במשך 3 דקות. להעיף ולסיים במשך 3 דקות אחרונות. לאחר העוף מבושל, להסיר מן השמן ולאפשר כל שמן עודף כדי לנקז מעל מגבות נייר.
לסלט: במחבת טחון 10 אינץ ' על חום בינוני, לחמם את השמן ולאחר מכן להוסיף את הבצל, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 3 עד 4 דקות. לאחר מכן להפחית את החום ולשמור חם עבור ההלבשה.
במחבת סאוט שנייה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את הבייקון במשך 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את המניה עוף כדי deglaze את המחבת וליצור רוטב פאן לסלט. לאחר מכן, להוסיף את ההלבשה מוכן חם במשך 1 דקה.
יוצקים את הרוטב בסלט תפוחי אדמה מבושל, מערבבים כדי פרווה שווה ולאחר מכן מוסיפים את הפטרוזיליה והביצה לסיום. מנה ומגישים.