קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות33
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

עוף דיז'ון דבש, סלט תפוחי אדמה חם

עוף דיז'ון דבש, סלט תפוחי אדמה חם
עוף דיז'ון דבש, סלט תפוחי אדמה חם עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 508 גרם של שומן, וסך הכל 4871 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, בצל, שמן זרעי ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סלט תפוחי אדמה חם-עגבניות עם ויניגרט Dijon, סלט תפוחי אדמה דיז'ון חם עם שעועית ירוקה, ו דבש-סלט תפוחי אדמה דיז'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ההלבשה: במעבד מזון, מערבבים את החומץ, הדמיות בייקון וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
חומץחומץ
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מערבבים היטב, ואז לאט לטפטף בשמן עד היטב emulsified. טעם ועונה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
3
עבור העוף: מחממים את השמן בסיר גדול, כבד או טיגון עמוק ל 350 מעלות F. בקערה, למזג את חרדל דבש, חלב וביצים. לאחר מכן, מפזרים את השדיים עם מלח ופלפל. ואז לזרוק את הקמח, ואז הביצה לשטוף ולבסוף ציפוי כל שד היטב עם פירורי הלחם. חזור על התהליך עם כל שד. מטגנים במשך 3 דקות. להעיף ולסיים במשך 3 דקות אחרונות. לאחר העוף מבושל, להסיר מן השמן ולאפשר כל שמן עודף כדי לנקז מעל מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדל דבשחרדל דבש
פירורי לחםפירורי לחם
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
סירסיר
4
לסלט: במחבת טחון 10 אינץ ' על חום בינוני, לחמם את השמן ולאחר מכן להוסיף את הבצל, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 3 עד 4 דקות. לאחר מכן להפחית את החום ולשמור חם עבור ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
במחבת סאוט שנייה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את הבייקון במשך 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את המניה עוף כדי deglaze את המחבת וליצור רוטב פאן לסלט. לאחר מכן, להוסיף את ההלבשה מוכן חם במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
בייקוןבייקון
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים את הרוטב בסלט תפוחי אדמה מבושל, מערבבים כדי פרווה שווה ולאחר מכן מוסיפים את הפטרוזיליה והביצה לסיום. מנה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
ביצהביצה

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבייקון מבושל וחתוך לקוביותבייקון מבושל וחתוך לקוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'הדמיות בייקון, בטמפרטורת החדרהדמיות בייקון, בטמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יפנייםפירורי לחם יפניים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר80/20 שמן מעורבב80/20 שמן מעורבב680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית ירוקה סחוטה או 1C קפואהשעועית ירוקה סחוטה או 1C קפואה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)12 כפיות אבקת שוםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2ביצים מבושלות, חתוכות לקוביותביצים מבושלות, חתוכות לקוביות4ביצים, קצפתביצים, קצפת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון12 כפיות אבקת שוםשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית ירוקהשעועית ירוקה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחרדל דבשחרדל דבש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1אוראו ממולאים כפוליםכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום juliennedבצל אדום julienned12 כפיות אבקת שוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל1גלונים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ בלסמי לבןחומץ בלסמי לבן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה אדומים, שלוקים או מאודים, doneness בינוניתפוחי אדמה אדומים, שלוקים או מאודים, doneness בינוני