עוף ואורז קלים עם פטריות
עוף ואורז קל עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. אם יש לך חצאי חזה עוף, קרם מרוכז של מרק פטריות, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו ריזוטו אורז חום קל עם פטריות אורגנו טרי, עוף ואורז עם פטריות, ו עוף עם אורז ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להקציף יחד את הקרם של מרק פטריות, שמנת של מרק עוף, וחלב; להפריש.
מניחים את הפטריות וחצי ממרק הבצל היבש לערבב לתוך צלחת אפיית זכוכית 9x13 אינץ ' יחד עם האורז מבושל.
יוצקים במחצית תערובת מרק מרוכז, ומערבבים עד בשילוב ביסודיות. אפילו את הפטריות בתבנית האפייה, ואז מניחים את שדי העוף על גבי. מכסים את תערובת המרק המרוכז הנותרת ומפזרים את שאר מרק הבצל היבש.
מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 1/2 שעות.
הסר את נייר הכסף, ולהמשיך לאפות 15 דקות יותר לפני ההגשה.