ביסקוויטים עם קרם
לחמניות קרם הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 161 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו איך להכין ביסקוויטים בתנור טוסטר & A עבור פירות יער ביסקוויטים שמנת, ביסקוויטים עם קרם, ו ביסקוויטים עם קרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
שלב את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, סוכר, סודה לשתיה, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור את כל גושים; להפריש.מגררים את החמאה הקפואה דרך החורים הגדולים על פומפיה; מוסיפים אותה לתערובת הקמח וזורקים עד לשלב טוב.
מקציפים יחד 3/4 כוס של שמנת כבדה והביצה בקערה קטנה עד שהביצה נשברת.
יוצקים אותו לתוך תערובת הקמח ומערבבים בקצרה עם הידיים או כף עץ עד הבצק פשוט מגיע יחד, על 2 דקות.להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. עם ידיים מקורנות קלות, ללוש על 1 או 2 פונה כדי לעזור לבצק להישאר יחד, ולאחר מכן לעצב אותו לעיגול. השתמש מערוך לגלגל את הבצק לעובי 1/2 אינץ'. טובלים חותך ביסקוויטים 2-1 / 2 אינץ ' בקמח נוסף, מקישים את העודף, ומחסלים כמה שיותר ביסקוויטים ככל האפשר. בעדינות reroll ו חותמת עד שיש לך סך של 1
מניחים את הלחמניות לפחות 1/2 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מברשת את צמרות הלחמניות עם הנותרים 1 כף של שמנת.
אופים עד שהם נפוחים ואת צמרות זהובים מרופדים עם חום, על 10 עד 12 דקות. (אם הלחמניות בצד אחד של המחבת מתחילות להיות חשוכות מדי, סובבו את המחבת כדי להבטיח אפילו בישול.)
הסר את הביסקוויטים למדף תיל כדי להתקרר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.