מתכון זה מספק 4 מנות. עם 350 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. אם $1.52 למנה נופל בתקציב שלך, עוף ואפרסקים יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, אפרסקים, ציר עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו כלבלב בטן ואפרסקים {פנקייק חמאה חום עם אפרסקים מזוגגים}, אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת, ו עוף עם אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת בינונית עם החמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את האפרסקים ואת המיץ של 1/2 לימון, ומבשלים עד רך וזהוב קל, 10 דקות. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק
מיץ
לימון
4
בעוד האפרסקים מבשלים, מחממים 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, סיבוב של המחבת, במחבת גדולה מעל חום בינוני עד גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
אפרסק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
חותכים את חזה העוף לשניים על פני מרכז כל שד כדי להפוך 4 מנות שוות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
6
מוסיפים את חזה העוף והירכיים למחבת ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד העוף מבושל דרך, על 12 דקות, ולאחר מכן להסיר צלחת לכסות עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
מלח ופלפל
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
7
לטפטף את המחבת עם שמן זית כתית הנותרים, חצי סיבוב של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את השאלוט הקצוץ, ואת הג ' ינג ' ר, ומבשלים 1 עד 2 דקות. מערבבים במלאי, את השימורים, רוטב חריף ורוטב ווסטרשייר ומתבלים עם פלפל שחור, לפי הטעם. מבשלים מעל חום בינוני במשך כמה דקות כדי להתעבות. מסדרים את העוף והאפרסקים על מגש ורטבו עם רוטב אפרסק. חלקים הם 1 חתיכת בשר אור 1 ירך לאדם.