תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף וירקות עם בצק פריך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. אם יש לך עלי קורנית, גבינת פרמזן, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאפה עוגות קשקשי, טארט תות עם בצק קשקשי, ו פריך, מתפורר, פיצה פפרוני בצק אפיפיות.
הוראות
1
ב 12 אינץ ' מחבת, לחמם 2 כפיות שמן על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים פטריות; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
הוסף מיצים במחבת; לבשל מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מבעבע ועבה. מערבבים בקצפת, אפונה ופטריות מבושלות. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים