עוף וירקות עם בצק פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף וירקות עם בצק פריך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. אם יש לך עלי קורנית, גבינת פרמזן, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאפה עוגות קשקשי, טארט תות עם בצק קשקשי, ו פריך, מתפורר, פיצה פפרוני בצק אפיפיות.
הוראות
ב 12 אינץ ' מחבת, לחמם 2 כפיות שמן על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פטריות; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
הסר פטריות מחבת; מקום בקערה. תניח בצד.
באותו מחבת, להמיס חמאה ונשאר 1 כפית שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף וגזר; מפזרים מלח ופלפל. מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה. מערבבים בצל ויין.
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי; לבשל על 20 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
הסר קרום עוגה מהכיס; פרוש קרום על גבי גיליון עוגיות ungreased.
מפזרים באופן שווה עם גבינה וקורנית; להתגלגל בקלילות עם מערוך. זין קרום בנדיבות עם מזלג. עם גלגל מאפה או סכין חדה, לחתוך 12 טריזים; להפריד מעט.
אופים 7 עד 10 דקות או עד חום זהוב בהיר.
בקערה קטנה, מערבבים קמח ומים עד חלקה.
הוסף מיצים במחבת; לבשל מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מבעבע ועבה. מערבבים בקצפת, אפונה ופטריות מבושלות. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם היטב.
מגישים עוף וירקות עם פלחי מאפה.