כוסות חסה הודו פיקנטיות
כוסות חסה הודו פיקנטיות היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-31 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 385 קלוריות. מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. גשו לסופר וקנו אטריות אורז, שמן צמחי, פלפל ג'לפנו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. עם ציון של 77%, המנה הזו טובה. נסו כוסות חסה הודו, הודו טחון בכוסות חסה וכוסות חסה עוף חריף עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים את האטריות לפי הוראות התווית, ואז מסננים וזורקים עם 1 כף שמן בוטנים קלוי. בינתיים, טורפים בקערה קטנה את מיץ הליים ו-2 כפיות רוטב טריאקי.
מערבבים במיני מעבד מזון את הג'לפנו (מסירים גרעינים בשביל פחות חום), ג'ינג'ר וגרידת ליים ומקצצים בפולסים עד לקצוץ דק, או קוצצים דק בסכין.
מחממים את 1 כף שמן הבוטנים הקלוי הנותרת במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא רך, 5 דקות.
מוסיפים את תערובת הג'ינג'ר ומבשלים, תוך ערבוב, עד לקבלת קלוי, דקה.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים, תוך ערבוב, 3 דקות נוספות.
מוסיפים את תרנגול ההודו ואת 2 הכפות הנותרות רוטב טריאקי; מבשלים תוך ערבוב עד שהבשר מוכן, כ-5 דקות נוספות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את תערובת מיץ הליים, הקשיו ועשבי התיבול. עורמים את תערובת האטריות והודו בעלה של החסה.
צילום מאת אנטוניס אכילאוס