עוף וכופתאות עם ירקות
עוף וכופתאות עם ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו חלב, קמח זהב, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו עוף מבושל איטי וירקות עם כופתאות, ירקות וכופתאות ריקוטה Herbed, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות) (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר או בסיר, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף, בצל, סלרי ושום; מבשלים 7 עד 12 דקות, ערבוב מדי פעם, עד עוף הוא כבר לא ורוד.
מוסיפים ירקות מעורבים קפואים, מרק, פטרוזיליה, תיבול עוף, מלח ופלפל; לערבב היטב.
חום לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. בקערה קטנה, מערבבים חלב וקמח עד חלקה.
מוסיפים לתערובת עוף; מבשלים ומערבבים עד תערובת רותחים ומתעבה. להפחית את החום לנמוך.
להפריד בצק לתוך 5 ביסקוויטים.
חותכים כל ביסקוויט לרבעים. מסדרים חתיכות ביסקוויט באופן שווה על גבי תערובת עוף; מפזרים פפריקה. מכסים בחוזקה; לבשל 30 עד 35 דקות או עד ביסקוויטים הם רכים וכבר לא בצקי.