קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

עוף וכרישה קורניש מחזור

עוף וכרישה קורניש מחזור
עוף מתכון כרישה קורניש מחזור יכול לספק את הכמיהה הסקוטית שלך בערך 2 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 363 קלוריות. גשו לסופר וקנו חזה עוף רוטיסרי, שום, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו תרנגולות משחק קורניש ממולאות עם תבשיל כרישה, תרנגולות קורניש עם מלית שזיפים וכרישה ושורש סלרי, ו עוף שמנת ותירס מחזור (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה. מבשלים את הכרישה עד לריכוך קל, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הגזר, הפטריות, תפוחי האדמה, השום, הטימין, המלח והפלפל. מערבבים לעתים קרובות עד שהירקות רכים, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
לרוטב: ממיסים את החמאה על אש בינונית בסיר של 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מוסיפים את החלב, תוך הקצפה מתמדת למניעת גושים. מבשלים על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת, עד שהרוטב סמיך וחלק, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מסירים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה את הגבינה, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מערבבים את תערובת הירקות, הרוטב והעוף בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל. מצננים את המילוי לחלוטין, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מרדדים את המאפה לריבוע בגודל 10 על 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מעבירים את המאפה לתבנית האפייה המוכנה. מברישים קלות את שולי המאפה בביצה טרופה בעזרת מברשת מאפה. כף את המילוי על צד אחד של המאפה. מקפלים את המאפה כדי לכסות את המילוי. מקפלים ומכווצים את שולי המאפה יחד כדי לאטום את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
10
מברישים את החלק העליון של המאפה בביצה טרופה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
חותכים חריץ באורך 1/2 אינץ ' בחלק העליון של הפשטידה בעזרת סכין קילוף.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
אופים עד תפוח וזהוב, 30 עד 35 דקות. מצננים 15 דקות ופורסים ל -4 חלקים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1( חצילים)גזר, קלוף וקצוץ לסיבובי 1/4 אינץגזר, קלוף וקצוץ לסיבובי 1/4 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםחזה עוף רוטיסרי שנרכש בחנות, מגורר להניב 1 1/2 כוסות בשרחזה עוף רוטיסרי שנרכש בחנות, מגורר להניב 1 1/2 כוסות בשר113פלפל האבנרולחצן או פטריות קרמיני, פרוסלחצן או פטריות קרמיני, פרוס1כף. חומץ ביין אדוםביצה, הוכהביצה, הוכה2קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3קרום: פירורי קרקר גרהםעלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1צביטהקמצוץ אגוז מוסקטקמצוץ אגוז מוסקט1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1כף. חומץ ביין אדוםכרישה, חלק לבן וירוק בהיר בלבד, פרוס דקכרישה, חלק לבן וירוק בהיר בלבד, פרוס דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב, בטמפרטורת החדרחלב, בטמפרטורת החדר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1גיליון מרובעבצק עלים קפוא בגודל 9 אינץ', מופשרבצק עלים קפוא בגודל 9 אינץ', מופשר2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר170פלפל האבנרותפוח אדמה זהב יוקון, קלוף וקוביות לחתיכות בגודל 1/2 אינץתפוח אדמה זהב יוקון, קלוף וקוביות לחתיכות בגודל 1/2 אינץ