עוף ונקניק גמביה
עוף ונקניק גמביה יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 313 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק עוף, מלח כשר ופלפל, נקניק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו הטוב ביותר אי פעם עוף ונקניק גמביה, עוף ונקניק גמביה, ו עוף ונקניק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן קנולה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד חם, על 5 דקות.
לטאטא בשני קמחים ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד roux הוא חום כהה, על 10 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד 10 דקות, ואז מערבבים את הבצל קצוץ דק.
בינתיים, להביא את המרק ו 20 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיף את הבצל קצוץ בערך, הסלרי ופלפל; לבשל על אש בינונית גבוהה, 15 דקות. מערבבים את רביכה ב 3 קבוצות; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 30 דקות.
מוסיפים את קאיין, אבקת שום, 2 1/2 כפות מלח 1/2 כפית פלפל שחור. מערבבים את נקניק מעושן וטוסו. להפחית את החום נמוך; מבשלים 1 שעה.
להחזיר את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את הירכיים עוף ושדיים ומבשלים 30 דקות.
הסר מהחום. תרפרפי את השומן מעל פני השטח, ואז תערבבי את הבצל הירוק.