עוף ועוגת צדפות
, המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אפונה, סלרי, צדפות שקועות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 51%. ציון זה מוצק. נסו ג'ון דורי אויסטר בר אויסטר פאן צלי עם קרוסטיני חמאת יוני, כיסי פאי סיר עוף, ו פאי טמל עוף לבישול איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול מערבבים קמח ו 1/2 כוס מרק עוף לתערובת אחידה.
מוסיפים את המרק שנותר; מבשלים ומערבבים עד שהוא מסמיך ומבעבע. מבשלים ומערבבים 1 דקה יותר.
מוסיפים את תפוחי האדמה, העוף, הצדפות, האפונה, הסלרי, הביצים והפטרוזיליה; מערבבים בעדינות.
יוצקים לתוך משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה. נקודה עם חמאה.
מגלגלים מאפה ל -14 אינץ'. איקס 10-ב. מלבן; מניחים מעל תערובת העוף. חותם מאפה קצוות לצדדים של אפיית צלחת.
חותכים פתחי אדים בחלק העליון של המאפה.
אופים בחום של 425 ניתנים להזזה למשך 35 דקות או עד להזהבה.