עוף ופסטילה תאריך
עוף ופסטילה תאריך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, עוף, ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. נסו עוף ופסטילה תאריך, אוויר של מרוקו עם עוף Pastilla-Vent Du Maroc avec une pastilla de poulet, ו תאריך ופיג פסטילה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מעיל צלחת עוגה 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וג ' ינג ' ר ומבשלים 3 דקות, או עד רך.
מוסיפים כמון, כוסברה, קינמון, מלח ופלפל שחור ומבשלים 1 דקה, עד התבלינים ריחניים.
מוסיפים עוף, זיתים ותאריכים ומבשלים 1 דקה כדי לחמם.
בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים ומרק.
מסדרים 1 גיליון של פילו בתחתית צלחת העוגה, המאפשר בצק לתלות על הקצוות. ריסוס עם ספריי בישול ולאחר מכן העליון עם גיליון אחר של בצק פילו. למעלה עם 1/3 של תערובת עוף. מקפלים בצק תלוי מעל מילוי עוף. המשך שכבות, באמצעות כל הסדינים, 2 בכל פעם, מסתיים עם בצק פילו, לקפל את הסדינים העליון, כדי לכסות את המילוי כך שום דבר לא תלוי מעל הצדדים. לרסס את פני השטח עם ספריי בישול העליון עם שקדים.
אופים 15 דקות, עד חום זהוב. לנפות סוכר ' קונדיטוריה מעל רק לפני ההגשה.
הערה: לשמור על סדינים פילו לח בין השימוש כך שהם לא להתייבש. מכסים אותם במגבת לחה או במטלית.