תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף רגאוט זית עם תפוחי אדמה Dijon. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, שאלוט, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו דיז'ון חזיר Ragout, עוף ותפוחי אדמה מטוגנים, ו עוף צלוי דיז'ון עם בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה או מחבת עמוקה, לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר בייקון ולנקז על מגבת נייר, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
מסננים את רוב השומן ממחבת עוזב 1 כף, שומרים עודף שומן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף עוף למחבת וחום מכל הצדדים, לא קהל המחבת, להעביר חתיכות השחמה לקערה.השתמש יותר של שומן שמורות לפי הצורך חום כל העוף. שים את העוף בצד.להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף שומן הנותרים ו / או חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
לטגן במשך כ 10 דקות או פחות אם אתה מעדיף גזר קצת פריך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
7
מפזרים קמח על תערובת ירקות ומבשלים ערבוב במשך 2 דקות.מוסיפים בהדרגה יין ומניות עוף, מערבבים בעדינות כדי לגרד את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות במשך 5 דקות, עד רוטב מתעבה.להחזיר את העוף עם כל מיצים בקערה למחבת, להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים פלפל אדום, זיתים וחרדל.מבשלים עוד 10 דקות או עד העוף מבושל ביסודיות רוטב מעובה.לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך.להתפורר בייקון שמורות לתערובת ומגישים מעל פירה דיז ' ון.הערה: הטעמים של ragout זה ליהנות מלהיות יום קדימה וקירור לאורך הלילה. אני לא מוסיף את הבייקון עד ממש לפני ההגשה, כך חתיכות יישאר פריך. המנה הזאת קופאת היטב. הכינו את המתכון המלא, תפוחי אדמה בכפית סביב קצה תבשיל גדול 12-16 כוס, תערובת עוף בכפית במרכז, לכסות עם ניילון לעטוף את כל המנה בנייר כסף. להקפיא עד 2 חודשים. הפשרה במקרר במשך 48 שעות ואופים 350 מעלות במשך כ 1 1/2hours, עד עוף ותפוחי אדמה חמים bubbly.To הכן תפוחי אדמה:.מקלפים וחותכים לחתיכות, מכניסים לסיר גדול, מכסים במים מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה, מבשלים עד למכרז, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירס
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מסננים וחוזרים לחום נמוך, מנערים סיר לייבוש תפוחי אדמה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר מן החום, מחית בהדרגה לערבב שמנת וחרדל.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.