תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף רגאוט זית עם תפוחי אדמה Dijon. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, שאלוט, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו דיז'ון חזיר Ragout, עוף ותפוחי אדמה מטוגנים, ו עוף צלוי דיז'ון עם בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה או מחבת עמוקה, לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר בייקון ולנקז על מגבת נייר, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מסננים את רוב השומן ממחבת עוזב 1 כף, שומרים עודף שומן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף עוף למחבת וחום מכל הצדדים, לא קהל המחבת, להעביר חתיכות השחמה לקערה.השתמש יותר של שומן שמורות לפי הצורך חום כל העוף. שים את העוף בצד.להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף שומן הנותרים ו / או חמאה.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
לטגן במשך כ 10 דקות או פחות אם אתה מעדיף גזר קצת פריך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
7
מפזרים קמח על תערובת ירקות ומבשלים ערבוב במשך 2 דקות.מוסיפים בהדרגה יין ומניות עוף, מערבבים בעדינות כדי לגרד את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות במשך 5 דקות, עד רוטב מתעבה.להחזיר את העוף עם כל מיצים בקערה למחבת, להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך כ 10 דקות.
מוסיפים פלפל אדום, זיתים וחרדל.מבשלים עוד 10 דקות או עד העוף מבושל ביסודיות רוטב מעובה.לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך.להתפורר בייקון שמורות לתערובת ומגישים מעל פירה דיז ' ון.הערה: הטעמים של ragout זה ליהנות מלהיות יום קדימה וקירור לאורך הלילה. אני לא מוסיף את הבייקון עד ממש לפני ההגשה, כך חתיכות יישאר פריך. המנה הזאת קופאת היטב. הכינו את המתכון המלא, תפוחי אדמה בכפית סביב קצה תבשיל גדול 12-16 כוס, תערובת עוף בכפית במרכז, לכסות עם ניילון לעטוף את כל המנה בנייר כסף. להקפיא עד 2 חודשים. הפשרה במקרר במשך 48 שעות ואופים 350 מעלות במשך כ 1 1/2hours, עד עוף ותפוחי אדמה חמים bubbly.To הכן תפוחי אדמה:.מקלפים וחותכים לחתיכות, מכניסים לסיר גדול, מכסים במים מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה, מבשלים עד למכרז, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירס
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת