קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

עוף חמוציות פרי הדר שום

עוף חמוציות פרי הדר שום
עוף חמוציות שום הדר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, רוטב לסלט קטלינה, חצאי חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. מתכונים דומים: עוף פרי הדר חמוציות, עוף צלוי פרי הדר-שום, ו סויה צלוי, שום, עוף הדר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס צלחת אפייה 8x11 עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את חזה העוף בשכבה אחת לתוך תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מערבבים את הרוטב קטלינה וגלידת תפוז בקערה, ויוצקים בכל רחבי העוף, ציפוי הבשר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
הלבשה קטלינההלבשה קטלינה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים את החבילה של מרק בצל לערבב באופן שווה על העוף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
פתח את פחית רוטב חמוציות, ומערבבים אותו במזלג כדי לפרק אותו למרקם מעט עבה. כפית את רוטב חמוציות על שדי העוף, ומפזרים חתיכות עגבניות מיובשות, שום ופלפל שחור. מכסים את הצלחת בנייר כסף; לחתוך פורקן קטן בחלק העליון של נייר כסף לקיטור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות; מסירים נייר כסף, ואופים 25 עד 30 דקות נוספות, מתבלים מדי פעם במיצי פאן וברוטב. כאשר נעשה זאת, בשר עוף כבר לא יהיה ורוד בפנים ומיצים יפעל ברור. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (75 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף