עוף חמוציות פרי הדר שום
עוף חמוציות שום הדר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, רוטב לסלט קטלינה, חצאי חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. מתכונים דומים: עוף פרי הדר חמוציות, עוף צלוי פרי הדר-שום, ו סויה צלוי, שום, עוף הדר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס צלחת אפייה 8x11 עם ספריי בישול.
מניחים את חזה העוף בשכבה אחת לתוך תבנית האפייה.
מערבבים את הרוטב קטלינה וגלידת תפוז בקערה, ויוצקים בכל רחבי העוף, ציפוי הבשר לחלוטין.
מפזרים את החבילה של מרק בצל לערבב באופן שווה על העוף.
פתח את פחית רוטב חמוציות, ומערבבים אותו במזלג כדי לפרק אותו למרקם מעט עבה. כפית את רוטב חמוציות על שדי העוף, ומפזרים חתיכות עגבניות מיובשות, שום ופלפל שחור. מכסים את הצלחת בנייר כסף; לחתוך פורקן קטן בחלק העליון של נייר כסף לקיטור.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות; מסירים נייר כסף, ואופים 25 עד 30 דקות נוספות, מתבלים מדי פעם במיצי פאן וברוטב. כאשר נעשה זאת, בשר עוף כבר לא יהיה ורוד בפנים ומיצים יפעל ברור. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (75 מעלות C).