עוף טריאקי
עוף טריאקי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 369 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזאת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר חום, ג'ינג'ר טחון, שרי ורוטב סויה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה הוא רע למדי. נסו כנפי עוף טריאקי עם רוטב טריאקי טרי, כנפי עוף טריאקי עם רוטב טריאקי טרי, ו טריאקי עוף (טורי נו טריאקי) עבור מתכונים דומים.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את רוטב הסויה, השמן, הסוכר החום, השרי אם תרצו, אבקת הג ' ינג ' ר והשום;הוסף מקלות תוף. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר 4 שעות או לילה, הפיכת מדי פעם.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מניחים עוף בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר כסף.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 35-45 דקות או עד שמדחום קורא 180 מעלות ומיצים מתבהרים.