עוף יווני בגריל עם יין אדום ושום
עוף יווני בגריל עם יין אדום ושום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, קלמטה, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה עובד היטב כמו תקציב מאוד ידידותי המנה העיקרית עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוף בגריל במרינדה עם יין לבן, שום ולימון, שום יווני ועשב ממולא חזה עוף בגריל, ו סלט אבוקדו ועוף בגריל יווני עם רוטב יווני.
הוראות
בזכוכית רדודה או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק לאחסון מזון, לערבב את כל החומרים למעט עוף וזיתים.
מוסיפים עוף; פונים למעיל עם מרינדה. כיסוי צלחת או חותם תיק; להכניס למקרר 1 שעה.
הסר עוף מן המרינדה; ריזרב מרינדה.
מניחים עוף, צד עור למטה, על גריל מעל חום בינוני. מכסה גריל; לבשל 15 דקות. הפעל עוף; מברשת עם מרינדה. Cover grill; לבשל 20 עד 40 דקות יותר, צחצוח מדי פעם עם מרינדה, עד מיץ של עוף ברור כאשר חתיכה עבה ביותר נחתך עד העצם (170f עבור שדיים; 82° עבור ירכיים ומקלות תיפוף). תיפטר מכל המרינדה שנותרה.