עוף יווני עם צלפים וצימוקים ברוטב פטה
המתכון עוף יווני עם צלפים וצימוקים ברוטב פטה מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מיץ לימון, לימון, עורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. מתכונים דומים: ירכיים עוף יווניות עם לימון, צלפים, פטה, ארוחת ערב: רוטב עגבניות עם צנוברים, צלפים, זיתים וצימוקים, ו עוף Naanwich עם זעפרן, צלפים וצימוקים.
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מערבבים קמח אורגנו בצלחת רדודה; עוף לדלות בתערובת קמח.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מבשלים 5 דקות בכל צד.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מטוגנים 2 דקות. מערבבים במרק, צימוקים ומיץ לימון; מבשלים 3 דקות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר עוף למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד העוף נעשה.
מוסיפים צלפים וגבינה למחבת, ערבוב עם להקציף; העליון כל חזה עוף עם רוטב 1/4 כוס 1 פרוסת לימון.