עוף ים תיכוני
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חצאי חזה עוף, פלפל, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית נסו עוף ים תיכוני, עוף ים תיכוני, ו עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חצאי משמש מיובשים 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק אגוז מוסקט נוסף, לא חובה 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון 2 קילוגרם חצאי חזה עוף עצם 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק יין לבן יבש 2 (חוֹרֶף) פטרוזיליה טרייה קצוצה 2 ציפורן שום, טחון 1 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק זיתים ירוקים ספרדיים עם פימינטוס 2 (חוֹרֶף) אורגנו מיובש 6 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי 1 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. פלפל טחון טרי 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שזיפים מיובשים 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר